Gıda sektöründe 1945 yılından beri var olmanın tecrübe ve birikimine sahip  Fettahoğlu Şirketler Grubu, meyse suyu sektöründe Fettahoğlu Meşrubat ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. olarak, sektörün önde gelen firmaları arasında bulunmaktadır. İstanbul Sancaktepe'de 8.000 m² kapalı alanda faaliyetlerine devam eden tesisimiz, günlük 38.000 Koli (288 ton) meyve suyu üretim kapasitesine sahiptir. Firmamız, Göze Premium marka %100 meyve suları, Göze marka nektarlar, Özge Plus marka meyveli içecekler ile Özge ve Tuana marka aromalı içecekler gruplarında gerçekleştirdiği ürünleri ülke genelinde bayilikler aracılığı ile, toptan, perakende ve ev dışı tüketim kanalları olarak tüketicilere ulaştırmaktadır. Ayrıca 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmakta olup, özellikle ihracat miktarını arttırmak için yoğun bir çaba harcamaktadır.

Meyve sularımız, gıda mühendisleri ve teknikerlerinin bulunduğu uzman kadro kontrollerinde üretimler yapılmakta ve son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarımızda gerekli analitik, kimyasal ve tat tesislerinden geçirilerek üretime verilmektedir. Ürünlerimiz piyasa teamülü yüksek olan 200 ml slim ve 1000 ml square vidalı kapaklı ambalajlarda paketlenmektedir. En son teknolojik tetrapak makinalarda ve aseptik hatlarda üretilerek tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.

Tesisimizde ISO 22000 Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi ve HACCP standartları uygulanarak hijyenik şartlarda üretimler yapılmakta, ayrıca TSE standartlarına uygun üretimler gerçekleştirilmektedir.

Göze Premium %100 Meyve Suları: Domates, Elma
Göze Meyve Nektarları: Vişne, Kayısı, Şeftali, Portakal, Karışık, Ananas
Özge Plus Meyveli İçecekler: Vişne, Kayısı, Şeftali, Portakal, Karışık, Üzüm
Özge Aromalı İçecekler: Vişne, Kayısı, Şeftali, Portakal, Karışık
Tuana Aromalı İçecekler: Vişne, Kayısı, Şeftali, Portakal, Karışık, Ananas, Üzüm, Limonata, Ice Tea Şeftali, Ice Tea Limon

Firmamızın Misyonu,

65 yıllık geçmişe sahip grubumuzun hedefi gıda sektöründe lider bir marka olmak ve öncü firma konumunu AR-GE ve innovasyon'la devam ettirmektir. Ürettiğimiz tüm ürünlerde insan sağlığını önemseyen ve çevre dostu bir marka olarak "Sağlıklı Bir Yaşam İçin, Göze Meyve Suyu İçin" sloganımızla en kaliteli ürünleri, en hijyenik şartlarda tüketiciye sunmaktır.

Tescil Zorunluluğu

Mersis Numarası : 410.006.554.400.010 

Ticaret Ünvanı : Göze Tarım Ürün.Paz.San.ve Tic.A.ş

Merkez : Eyüp Sultan Mah.Sekmen Cad.No 20 Sancaktepe / İstanbul

Taahhüt Edilen Sermaye : 45.000.000,00-TL

Yönetim Kurulu

Fuat Fettahoğlu / Yön.Kur.Bşk.Bayram Fettahoğlu Y.Kr.Bşk.Yrd.

Rakamlarla Fettahoğlu Meşrubat LTD. ŞTİ.